Det är bara att köra på!!

 Jag grejar på och jag har mina mål som jag vill uppnå. Just nu är det mest 3 saker som jag vill få fixade inom den närmaste framtiden. Helst vill jag fixa allt under detta året i alla fall.
1. Ekonomimål.
2. Minst en resa.
3. Få färdigt självbiografin.
 
Jag kör på med dessa saker och dom känns viktiga för mig att klara av. Allt går väldigt bra. Under denna månden och nästa månad komer jag att få in så sjukt bra med pengar. Det gör ju att jag fixar ekonomimålet lätt som en plätt till nästa månad, om jag ite har räknat helt åt helvete fel.. När jag har dom pengarna så kan jag resa vart jag vill i hela jävla världen. Att den möjligheten finns kan jag inte klaga på. 
När det gäller självbiografin så går arbetet med den bättre än vad det tidigare har gjort. Det känns bra nu när jag har börjat färdigställa den och jag inte behöver skapa och komma på så mycket nytt. Jag kan nu se att jag snart borde vara färdig, och blir jag det snart då kommer jag att känna mig väldigt nöjd och stolt med mig själv.
 Det är bara att köra på med allt. Jag har den senaste tiden känt att jag har gnällt mycket. Jag har tyckt att det har varit jobbigt med att behålla tålamodet och många andra negativa tankar har farit runt i mitt huvud. Jag får sluta med mitt gnällade och klagande. Allt går ju bra och ser jag till att bara köra på med allt så känner jag ju att jag borde fixa allt ganska snart. Varför gnälla då? Mycket pengar kommer snart in, bara jag håller mig till planen som jag har hft sen i januari i år. Resa kan jag sen göra när som helst och vart jag vill efter att jag har nåt mitt mål med ekonomin. Det är ju inte svårt att fixa det där om jag bara vill. Självbiografin är det ju bara att sätta sig ner och kötta på med och jag känner ju att det går framåt. Ju mer framåt jag kommer ju närmar helt färdig blir jag.
 
 Det är bara att köra på och inte tänka så mycket. Allt går ju bra och detta ska man väl bara se till att dra nytta av. Allt jag gnäller om och de negativa tankarna som kommer med detta är det ju bara att rensa hjärnan ifrån.Det är ju mycket lättare att jobba på med saker och ting när man känner att det går bra. Gnäller ma för mycket då kanske det går dligt bara för att man är negativ och gnäller. Bättre att vara positiv, oavsett liksom.  
 
 Med bättre inställning nu så ska jag fortsätta att bara köra på med allt.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE