Två steg fram och ett steg tillbaka.

 
 Tisdag (2018 03 13)
Jag sov dåligt i natt. Jag gick upp redan klockan 03:00. Jag gjorde mia sysslor som jag normalt sett brukar börja med 2 timmar senare. Jag fattar inte hur jag ens klarade att ta mig upp så jävla mycket tidigare, men jag var hur pigg som helst. Sova var bara en omöjlighet.
 
Jag har haft en dag av arbete. Jag var ju som vanligt hemma på min ast och då blev det mycket texter skrivna. Jag sov också någon timme. Jag var ju FAN uppe klockan 03:00 och skutatde i natt. 
 
Jag har fått lite ont i min ena sida. Jag lyckades ramla för några dagar sedan och det känns fortfarande. När jag ramlade slog jag i både arbågen och en sidan. Dessutom lyckades jag få ett skrubbsår på min ena hand. Jag vet inte varför jag berättar detta, men bilden här ovan passade ju bra till detta stycke. Dessutom vill jag väl att ni ska tycka lite synd om mig..eller så tycker jag bara synd om mig själv. 
 
 
Jag grejar och grejar. Såklrt vill jag nå mina mål som jag har med min ekonomi, men just nu känns det som att när jag har tagit två steg framåt så tar jag direkt ett steg tillbaka. Ska sanningen fram så går det inte så bra just nu som jag hade hoppats på.  Det är som att någon högre makt vill jävlas med mig hela tiden. Jag tycker mig se en lösning på att nå mina mål för varje månad som går, men sen kommer det ett problem. Problemet uppstår ofta när jag liksom har fått upp farten och kan se att jag kommer att fixa något som tar mig ett stort steg närmar det jag kämpar för. När jag sen märker att allt mitt grejande med något inte får det resultatet som jag har förväntat mig, då känns det som jag tar ett steg tillbaka. Sen står jag där och stampar. Jag får liksom inte grepp om allt som jag försöker fixa., och mest kämpar jag med att kunna spara så mycket pengar som jag faktiskt vill spara nu.
 
 Jag kommer bara halvägs, och där tar jag ett steg tillbaka. Jag måste hitta ett bättre grepp och inte släppa taget. Jag kan ändå se att jag i slutändan ska kunna fixa det jag kämpar för just nu. Om jag inte minns fel så hade jag svårt även i början av förra året att få fart på allt. Jag tog även då två steg fram och ett tillbaka. Sen mot slutet löste sig allt bra ändå. Det gäller bara att jag får ett bra grepp om allt. När jag sen har det, då löser allt sig till det som är bäst för mig. Det får jag tro på nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE