Två deklarationer.

 
Jag fick min deklaration med posten igår. Jag fick även min mammas deklaration. Eftersom min mamma avled förra året så blir det jag som får se till att godkänna hennes deklaration för inkomståret 2017.
 
Mamma fick kvarskatt, men jag får skatteåterbäring. Allt är precis så som jag sedan länge har räknat med at det skule bli. Man kan säga att jag i princip går plus minus noll. Den skatteåterbäring som jag får täcker lätt den kvarskatten som mamma har fått. Det blir en liten slant över till mig efter att jag har betalat in, och fått tillbaka, men i stora drag kan man säga att jag går plus minus noll på deklarationerna denna gången. Det känns ju i alla fall bra att jag inte behöver lägga ut mer pengar än vad jag får in när det kommer till skattepengar.
 
 

Läsare
04 April, kl. 16:35 | Blogg;

Hej!

Ring och kolla med skatteverket om du verkligen ska betala din avlidna mors kvarskatt. Ska inte dödsboet ansvara för det?

https://www.skatteverket.se/privat/sjalvservice/svarpavanligafragor/deklaration/privatdodsbonfaq/vadhanderomdetfinnsenskatteskuldidodsboetochfleradodsbodelagare.5.12815e4f14a62bc048f104a5.html

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE