Tisdag (2018 06 05)

Det är väl idag en ganska vanlig dag i mitt liv. Jag har jobbat på under morgonen. Lite stressigt stundtals, men jag tcyker att jag kan hantera det. Nu har jag en ganska lång rast. Jag ska köra senare i eftermiddag igen. 
 
Jag har varit ute och mest njutit av fint väder. Jag är glad över att jag har klarat mitt ekonomimål för i år. Det är ju skönt när man inte behöver bry sig om cash lika mycket längre. Jag har fler ekomiska mål under detta året, men dom kommer att lösa sig automatiskt. Det räcker liksom att jag tjänar pengar som vanligt så blor det sen som jag vill ha det liksom.  
 
Just nu sitter jag och "småjobbar" lite med min självbiografi. Det går bra och jag är nöjd med hur arbetet med denna löper på. Imorgon på min lediga dag har jag tänkt att jobba på betydligt hårdare och få klart massor på självbiografin. Just nu njuter jag mest av dagen och tänker att mycket känns väldigt bra just nu. Dessutom kommer mycket att bli bra framöver också. 
 
Skönt att ha vanliga dagar som man bara kan njuta av för att väldigt mycket bara är så bra. Det mår man heller inget annat än bra av.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE