Äntligen klart!

Nu är det klart!! Jag har fixat och nått det mål jag hade med ekonomin. Nu har jag gjort det sista och jag har kämpat med att få en lösning på detta i ett halvår. Nu är det äntligen klart. Jag fick in dom sista slantarna som jag behövde nu på morgonen. Allting stämmmer på öret och jag har gjort allting rätt från början till slut. 
 
När jag nu har fått det som jag vill med min privatekonomi som kommer jag att ha bättre fart och snurr på pengar framöver. Jag kommer att märka skillnaden redan om någon vecka. Jag kommer redan nu att kunna behålla mer av dom pengar som jag får in. Jag kommer att ha mer pengar som jag kan göra vad jag vill med. 
 
Det känns bra nu att detta är fixat och klart. Det känns bra att jag valde att ta tag i detta med ekonomin redan i början av 2018. Det hade inte varit roligt att ha detta kvar under denna andra halva av 2018. Jag har ändå hela tide känt att detta är något jag bara måste lösa, och nu har jag gjort det. Nu ska det bli skönt att slippa by sig mer om denna skiten. Nu kan jag göra och greja med sånt jag vill igen. Nu fnns det ju betydligt mer pengarat bolla med också. Det gör ju att möjligheterna ökar att få göra mycket mer av sånt som jag tycker är roligt och vill göra. 
 
(null)
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE