My Monday

Jag hade en ganska avspänd dag igår. Måndagen började jag med att sova ut ordentligt. Sen gick jag till affären och handlade lite. Det hade ju blivit ganska tomt i kylen precis innan jag åkte till Prag. 
 
Jag lyssnade också på en hel del poddar och såg ett och annat program som jag hade missat förra veckan. Vissa grejer vill jag inte missa något av. Jag försökte också att sätta mig in i vad våra politiker försöker lura i oss, men tyvärr tycker jag bara det är för tråkigt med politik i alla dess former. Jag vet att jag borde vara mer intresserad. Det är ju val i september, men vem orkar egentligen bry sig. Jag står väl fast vid dom två åsikterna som jag har haft i hur många år som helst nu: 1 Jag tycker att det är viktigt att alla har det hyffsat bra. Ingen ska behöva vara fattig och det tycker jag man som politiker ska jobba efter. Man ska bekämpa fattigdom, inte rikedom. 2.Skattesystemet borde verkligen ses över. Det är så vansinnigt höga saktter i Sverige och mycket av sånt som man måste betala skatt för tycker jag att man kan ta bort helt. 
 
Under kvällen igår fick jag besök av en kompis och det blev lite middag och roligt tjat. Hon som hälsade på mig hade också precis varit ute och rest så det blev en del prat om vad vi hade upplevt och gjort. 
 
Jag kände mig lite mörbultad i kroppen igår, men jag hade ändå en skön avspänd dag igår. Jag har denna veckan kvar av min semester och sen ska man ju börja jobba igen....men det vill jag helst inte tänka på nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE