Hotell - Göteborg - Prag.

Jag tänkte skriva lite om vad jag tyckte om dom två hotell som jag vistades på under förra veckan.
 
Innan jag åkte till Prag så valde ta in på Hotell Landvetter. Planet skulle ju lyfta 07:30 och jag kände att jag ville vara minst 2 timmar innan på flygplatsen. För att slippa att gå upp mitt natten så valde jag att boka ett rum på Hotellet som ligger på flygplatsen Landvetter.
Jag har sovit där två gånger tidigare. En gång när jag kom hem från Thailand mitt i natten så kändes det bättre att sova över en natt på detta hotell innan jag åke hem till Vänersborg. Andra gången var när jag skulle dra till New York. Dagen innan avresan så valde jag att ta in en natt på hotellet. Planet skulle ju lyfta så sjukt tidigt dagen efter. Bättre att vara i näreheten direkt på morgonen liksom.
 
Dagen innan jag reste till Prag så spelade Sverige mot Schweiz i fotbolls-VM. Lagom till att jag skulle checka in så gjorde Sverige mål. Det blev då ett jäkla tjoande i restaurangen på Hotell Landvetter. 
 
Jag gillar alltid att vara på Hotell Landvetter. Jag får vad jag har förväntat mig och jag saknar liksom aldig något. 
 
Hotellet i Prag.
Hotellet som jag bodde på i Prag hette Cloister Inn. Ingen märkvärdigt hotell på något sätt. Jag har nog varit på massor av andra Hotell som är bättre än detta, men allt man behövde fanns och det låg väldigt centralt och bra. Man kunde gå på 5 eller 10 minuter till dom centrala delarna av Prag. Jag upplevde också hotellet som väldigt rent och snyggt. Personalen var också trevliga och dom hjälpte mig nästan mer än vad jag tycker att man som gäst kan begära. Helt nöjd med detta hotell blev jag naturligvis också.
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE