Känns som jag får börja om.

 Nytt år är det ju nu. Nya saker som jag känner att jag vill fixa under 2018 har jag redan börjat kämpa med. De mål jag satte upp under 2017 ville jag ju fixa under förra året. Mycket klarade jag av. Jag kanske inte fixade allt på dom sätt jag från början hade tänkt mig, men sånt spelar ju ingen roll. Resultaten blev ju ändå att jag lyckades uppnå mina slutgiltiga mål.
 
Just nu känns det lite som jag får börja om. Jag vill tex få ihop en viss summa pengar igen. Jag har som mål att få ihop summan innan detta året är slut. Detta är det som känns mest rätt att göra. Jag har ju under bara de senaste veckorna bränt väldigt mycket av de pengar som jag under 2017 lyckades spara ihop. Det är ingenting jag är missnöjd med så. Planen var ju att få ihop pengarna för att sen kunna köpa och göra sånt som jag vill göra. Under detta året har jag ju lite saker på gång. Mycket är redan betalt och det känns bra.
 
Men problemet är väl att man vill så mycket hela tiden. Jag har ju sagt att jag under detta året i alla fall ska ge allt jag länge har tänkt att jag vill göra eller köpa en chans. Funkar det så funkar det liksom. Det känns också rätt att göra. Men det känns som att det är så mycket jag behöver göra hela tiden, för att överhuvutaget kunna fixa nånting. När man sen väl lyckas så släpper jag alla spärrar och tänker inte alls på vad som känns mest rätt att göra längre. Då kör jag bara på med sånt jag vill ska hända.  Sen hamnar jag ganska snabb i ett läge där jag måste dra i handbromsen. Just i det läget är jag nu.
 
Det känns lite som jag måste börja om för att lyckas med något nytt igen. Jag är inte pank eller nåt sånt, men det håller ju inte att hur länge som helst bränna mer pengar per månad än vad man får in. Någon gång måste man ju bromsa och man måste ju göra det inte det går rakt åt helvete. Fast jag kan ju säga att jag ska göra rätt många idiotgrejer för att jag ska få ekonomiska problem. Det måste var anågot som slår väldigt fel i huvudet på mig om jag ska känna att jag har ekonomiska problem. Men det kan ju kännas som ett problem när man ändå inte har pengar till att fixa allt som man liksom drömmer om att kunna köpa.
 
Nytt år har det blivit. Jag börjar om med mycket. Pengar är det man hela tiden behöver ha. Hur gärna jag än vill sluta bry mig så känner jag att jag nånstans faktiskt måste bry mig. Jag gör ju heller inte alltid det som känns mest rätt att göra. Ibland släpper alla dom där spärrarna och då behöver man dom där extrapengarna som jag ändå tycker att jag är väldigt bra på att fixa.  Nu kör vi! Nytt år och nya tag!!! Tuffa ekonomiska mål har jag satt upp, men jag tror jag är beredd att göra vad som krävs för att fixa allt jag vill få fixat även under detta året.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE