Jag ska förnya körkortet.

Jag jobbar och jobbar. Det känns just nu som jag bara jobbar, äter och sover. Idag hade jag massor av jobb, men jag gjort också ett besök hos doktorn. Mitt körkort går snart ut och jag behöver ju såklart förnya det. Jag måste då genomgå en läkarundersökning och det var jag i Trollhättan och gjorde idag.
 
Stället jag besökte heter Previa och ligger inne på Älvhögsborg. I Arena Älvhögsborg  har jag kört många pingispass genom åren. Jag skulle handlar lätt om tusentalspass i där. Helt sjukt när man tänker på det. Därför kunde det kännas lite konstigt idag när jag skulle göra ett besök i Älvhögsborg, men inte spela pingis.
 
 
När man ska förnya sitt körkort för den högre behörigheten så måste man även visa att man uppfyller dom  medicinska kraven för att få köra tung trafik. Det var inget jag trodde att jag inte skulle klara. Jag brukar tänka att känner mig sig frisk och bara är tillfälligt sjuk ibland så är inte hälsokontrollerna något jag inte tar mig igenom. Naturligvis kan man ju ha något som sen gör att man inte får köra, men det är inget jag oroar mig för.
 
Synen kollade man noga på mig. Det var inga problem. Jag har dom fel som jag typ vet att jag har haft i 15 år. Jag får köra bil utan glasögon, men inte buss. Min hörsel kollade man också. Jag hör väldigt bra. Nästan onormalt bra. Så passa er för att prata skit bakom min rygg. Jag kanske hör er mellan väggarna och husen. alla andra prover man tog på mig såg bra ut också. Jag fick även genomgå ett drogtest och där får dom svar om en vecka. Hör jag inget inom tio dagar så har jag inte knarkat liksom.
 
Allt verkade bra och det känns ju skönt.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE