Hur är livet just nu. 1, 2, 3, 4

1. Nu har man mycket att göra igen. Jag kämpar ju på med att nå mina mål som jag har med ekonomin. Under hela januari har jag inte kunnat göra så mycket för att jag ska kunna närma mig det slutgiltiga målet som jag har. Men nu denan veckan så small det liksom bara till och allt jag behöver fixa för att få ordning på allt kom till mig på en och samma gång. Antingen har man inget alls att göra eller så har man så mycket så man nästan inte vet hur man ska hinna med. 
 
2. Annars jobbar jag mest bara på med busskörningen. Mycket annat hinner man inte med under arbetsdagarna. Jag har ju långa raster, men då behöver jag ju äta och sen har jag valt att sova lite också under den lediga tiden som jag får mitt på dagen. Att man hinner sova lite gör ju att man inte blir så jäkla trött när man ska jobba på några timmar efter att man har haft rast.
 
3.Jag kämpar på för att nå mina ekonomiska målsättningar som jag har för detta året, men jag behöver inte jobba så mycket för det. Bara jag har tålamod så löser sig de mesta av sig själv. Jobbet känns också bra. Jag har hittat bra rutiner så att man känner att man inte behöver stressa eller känna att man inte gör ett dåligt jobb.
 
4. Mycket känns väldigt avspänt och skönt just nu Jag har inte så mycket inplanerat i min kalender. Jag har lite roliga grejer på gång, men inget är för mycket. Jag längtar mycket till dessa roliga saker, men det känns som att man längtar på ett mysigt sätt. Man går liksom bara runt och njuter och känner sig nöjd.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE