Nyårslöftet.

Brukar ni ha något nyårslöfte. Jag brukar alltid säga till mig själv på nyår att jag lovar att förändra, eller bara göra nånting när det blir ett nytt år. Jag brukar däremot inte kunna hålla mina nyårslöften. Ärligt talat så glömmer jag också bort vad det faktiskt är jag har lovat mig själv. 
 
Detta nyårlöfte som jag nu har det tror jag ändå att jag kan hålla. Under detta året har jag ju varit ganska noga med mina pengar. Jag har liksom försökt rätta till alla dom fel jag tycker att jag gjorde med pengar under 2017. Jag tror att jag kan sluta rättta till saker nu. Istället kan jag tänka framåt och då tänker jag att mitt nyårslöfte får bli att jag ska lägga till ett sparande i min sk budget. 
 
Under detta året så har mest bränt pengar och jag har inte haft något planerat sparande. Jag har full koll på alla pengar. Hiur mycket jag får in och vad jag har ut. Jag har det bra, men jag missar att faktsikt lägga undan en slant som jag bara sparar. Det är ju alltid bra att ha en buffert liksom. Jag vill mest ha ett sparande för att allt ska kännas stabilt med ekonomin. Jag vill lätt kunna lösa den där oväntade utgiften som ändå kan komma.
 
Sen är det ju ändå så att jag kommer ju säkert att fortsätta bränna mina pengar på allt möjligt. Jag sparar ju inte pengar bara för att jag ska ha en massa pengar på ett konto. Detta med att jag vill spara handlar att det ska finnas ett tänkt sparande i den sk kalkyl som jag gör för varje månad. Jag tror att ekonomin känns mer stabil om man har lite ording på det där sparandet också. 
PENGAR, PENGAR OCH MER PENGAR... PENGAR MÅSTE MAN JU HA. Annars kan man ju inte "bubbla".
 
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE