Today.

Jag tänkte gjort ett videoinlägg istället. Jag hade tänkt och prata om en grej som jag är väldigt glad och stolt över. Sen när jag satte mig ner och skulle prata om det så kändes det väldigt svårt att förklara. Jag hade liksom svårt att lägga orden rätt och formulera mig på ett bra sätt. 
 
Nu struntar jag istället i att berätta och så skriver jag väl lite om hur denna dagen har varit. Det där som jag tänkte berätta tar jag kanske en annan dag. 
 
Today. 
Jag har haft en ganska lugn arbetsdag. Jag kom på typ mitt på eftermiddagen att det inte var onsdag idag, utan faktiskt torsdag. Idag har jag i flera timmnar gått runt och tänkt att jag får vänta med att göra vissa saker för det är ju inte torsdag. Det är ju bara det att det är torsdag idag.
Det är inte ofta jag tar fel på dag. Jag brukar ha bra koll på både dagar, datum, månad och till och med vad det är för nr på veckan. Men idag snurrade det tydligen ,mer än vanligt i mitt huvud. Det är ju ändå skönt att det är torsdag idag. Det innebär ju att det är fredag imorgon och bara en arbetsdag kvar innan jag får en skön ledig helg.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE