Nu är det vår!

 Nu är det vår! Det är bara så för mig nu. Det har blivit april och oavsett väder så betsämmer jag mig alltid för att när det har blivit april då är är våren här. När våren är här då närmar sig ju också sommaren. Det går fort nu!
Jag har massor som jag ser fram emot under våren. Jag vet i alla fall redan nu att jag har en Musikhjälpenupplevelse som jag ska avverka under denna månaden Jag har många fler lediga dagar under våren än vad jag normalt brukar ha, om man bortser från semestern på sommaren. Sen när sommaren kommer så börjar min semster redan i juni. Först gillade jag inte att den kom så tidigt, men nu kan jag känna att det ska bli skönt att få semester tidigt i år. 
 
Under denna vinter som jag nu anser är förbi så har jag kämpat mycket med att inte göra om de misstag som jag ansåg mig göra förra året vid samma tidpunkt. Jag har ju sagt till mig själv att jag under hela detta året inte ska göra om mina missatag från förra året. Det har ju som ett nyårslöfte. Detta är väl något som jag anser mig ha kunnat hålla hittills, men det finns ändå ett misstag som jag känner att jag gjorde förra vintren, och som jag nu känner att jag gjorde om denna gången också. Misstaget var att jag inte lämnade vintern i Sverige för: Sol, bad och palmer. Detta kan man ju få på andra sidan jordklotet, men jag har bara jobbat på och drömt mig bort. Inte förverkligat min dröm. 
Till nästa vinter tänker jag att jag ska åka bort. Fly från vinter och åka till typ Thailand, som är ett land som jag stortrivs att vara i. Det blir för segt och för deprimeranade at vara hemma i under hela vintern.Jag hatar ju vinter och snö. Varför inte dra till någon ställe och likosm få den årstid som man älskar mest, nämligen sommaren. Nästan vinter, då jävlar ska jag dra!! Jag ska verkligen komma ihåg vad jag har sagt nu. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE