Ni får gärna rapportera detta kontot.

https://twitter.com/DanneGoldman
Ibland råkar man ut för folk som gör sig roliga på ens bekostnad. Här ska jag visa er en som har startat ett konto på Twitter där han låtsas vara mig. https://twitter.com/DanneGoldman Detta är alltså inte jag.
 
Denna personen är rätt obehaglig. Han skriver på  kränkade och förolämpande sätt. Har tar min bilder och filmer och liksom mobbar mig hela tiden. Han gör sig hela tiden rolig på min bekostnad. Det är kränkade när man ibland  måste råka ut för dessa personer som inte låter mig vara ifred.
 
Denna personen har varit aktiv förut på Twitter. Också den gången startade han ett konto låtsades vara mig. Han var då på exakt samma sätt som han är nu, kränkade och obehaglig, men då lyckades jag få bort kontot. Nu har han startat om på nytt igen, och denna gången verkar det vara svårare att få bort detta Twitterkonto. Jag skulle vara tacksam om ni vill rapportera detta kontot. Jag vet inte om det hjälper.  Han kanske fortsätter ändå, eftersom det verkar vara en person som inte bryr sig om att han kränker mig. Han verkar ju tycka att det är roligt. Om han går för långt så att jag känner att han blir ännu mer obehaglig än vad han är nu, då kommer jag förmodligen att polisanmäla detta, men just nu nöjer jag mig med att försöka få bort detta kränkade Twitter-konto, eller bara få han att lägga av. Tänk vilka tråkiga liv vissa måste ha som orkar ägna sig åt sådan här skit. https://twitter.com/DanneGoldman

Anonym
04 April, kl. 20:54 | Blogg;

Har rapporterat!

Svar: Tack!
Daniel Johansson

Ano
04 April, kl. 21:25 | Blogg;

Också rapporterat!

Svar: Tack!
Daniel Johansson

Anonym
04 April, kl. 21:31 | Blogg;

Självklart rapporterat kontot!

Svar: Tack!
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE