Kvällen igår - Dagen idag.

Jag var så trött igår kväll. Jag kände liksom också att jag aldrig kunde bli färdig för att kunna krypa i säng. Jag kom alltid på något som jag kände att jag behövde plocka med. Sen fick jag ju bädda sängen också innan jag verkligen skulle krypa i säng. Nu kom jag ändå i säng i ganska bra tid. Idag var jag sedan uppe och skutta redan klockan 04:00 på morgonen. 
 
Jag har haft en jobbdag denna påskafton. Det var ganska lugnt att köra, men som vanligt började man räknar ner till avslut under de sista timarna efter rasten. Det blir segt när man har varit uppe sen mitt i natten och sen ska jobba hela förmiddagen och en stund in på eftermiddagen, samtidigt som man har en kortare rast mot vad man nu har vant sig vid. Man känner sig typ lite halvdöd i kroppen  efter denna dagen.
 
Jag är ändå glad för att det var så lugnt och att passet har bra körning. Man behöver liksom inte tag i en massa skit. Det räcker att jag kör buss och håller mig vaken. Det är något som man typ alltid klarar av efter ha jobbat några år som bussförare.
 
När jag kom hem sen så gjorde jag mig lite soppa och därefter har jag sovit några timmar. Ikväll blir det nog mset slappa i massagestolen. Med tanke på hur kroppen känns, så behöver jag sitta några timmar och få skön massage. 
 
Nu känns det att  denna veckan har börjat och jag har b.la jobb att ta tag i varje dag fram till helgen. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE