Helgen.

Denna helgen har för min del varit lugn. Jag har känt mig lite tom. Jag kan känna tomhet på söndagar, men jag tror jag kände mig lite tom igår också. Det har varit några dagar i denna veckan som har varit lite tuffa om man ser till hur man har haft det på jobbet. Nästa vecka har jag ganska mycket jobb också, men jag tror ändå att jag kommer att ha ganska lugna arbetsdagar. 
 
Under helgen har jag mest kollat DVD-filmer, slappat i masagestolen och längtat till Stockholm. Jag ska ju åka till Stockholm om ca 2 veckor. 
 
Igår hade jag tvättstugan, men först glömde jag att jag hade bokat den och när jag kom på det så hade jag typ bara en timme på mig att tvätta. Jag kollade på andra tider för nästa vecka, men inget passade förrän nästa helg. Så länge kan jag ju inte vänta. Det fick bli att jag tvättade och sen hängde jag upp allt på tork i min lägenhet. Skönt att jag inte hade så mycket tvätt. 
 
Jag har som sagt inte gjort så mycket under helgen, men allt är under kontroll. Mycket känns bra och jag har fortfarande et tålamod som jag känner att jag inte kommer at tappa i första taget. Jag ska nå mina målsättningar som jag satte upp redan början av detta året. Just nu känns det som att allt bara handlar om tålamod. Tålamod har jag massor av och skulle det börja ta slut så hittar jag bara ett sätt att få tillbaka det. 
 
Hoppas ni alla har haft en bra helg. Nu ska jag slappa och köra lite live på "INSTA"
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE