Fick ett förlåt för skickad reklam.

För något år sedan så ringde jag till Postkodlotteriet och frågade om jag kunde få slippa få adresserad reklam i brevlådan från dom. Jag avskyr att få reklam. På min brevlåda har jag en skylt där det tydligt står EJ REKLAM. Det betyder ju att jag INTE vill ha reklam!
 
När det gäller postkodlotteriet och deras adresserade reklam så läggs ju  den  i min brevlåda i alla fall. Där hjälper det ju inte att jag har en skylt som upplyser brevbäraren om att jag inte vill ha reklam. Den adresserade reklamen hamnar i min brevlåda ändå. Jag upplevde att just Postkodlotteriets reklam kom i min brevlåda typ en gång i veckan. Det tröttande jag på.
 
När jag ringde till Postkodlotteriet och vill få min adress spärrad från deras reklam så lovade dom mig att jag skulle få slippa adresserad reklam från dom. Det tog typ en vecka efter att jag hade blivit lovad detta så kom det ny adresserad reklam till mig. Jag ringde då upp dom en gång till och frågade varför inte den sk spärren på min adress funkar. Då får jag till svar att det tar några veckor innan spärren träder i kraft. Den adresserade reklamen som redan var tryckt kommer dom inte att låta bli att skicka, trots att jag har fått min adress spärrad. Det kom ca 10 st brev till efter att jag hade haft dessa samtal om att jag vill få min adress spärrad och slippa få Postkodlotteriets reklam i min brevlåda. Dessa 10 brev valde jag sen att skicka tillbaka. Jag skrev också ett brev där jag förklarade att jag inte vill ha denna adresserade reklamen  och att om man fortsätter att skicka reklam till mig så kommer jag bara att skicka tillbaka precis allt jag får i brevlådan från dom. Det slutade sen att komma reklam. Jag tror inte att det berodde på att jag skickade tillbaka ca 10 reklambrev. Det var väl bara så att det upphörde för att all reklam som redan var tryckt var utskickad och jag hade ju en spärr på min adress hos dom. Den trädde i kraft efter ett tag  liksom.
 
Jag har nu under ca 1 års tid varit fri från att få adresserad reklam från Postkodlotteriet, men förra veckan kom det ett brev igen från detta företag. Jag bara tänkte: Hur svårt kan det vara att fatta att om man har en spärr på sin adress då vill man att den spärren ska fylla sitt syfte. Jag struntade i det där brevet och tänkte att kommer det fler så samlar jag ihop ca 10 brev igen och så skickar jag tillbaka till Postkodlotteriet. Jag kanske kan lägga breven i en skitstor låda eller nåt så att någon på Postkodlotteriet får gå till ett postombud och hämta ut ett paket som innehåller adresserad reklam.
 
Skitsamma!
Jag kan i alla fall nu släppa den tanken på att skicka tillbaka brev. Jag behöver ite bry mig likosm. Igår fick jag ett förtryckt vykort från Postkodlotteriet där det står förlåt. Dessutom en förklaring till varför jag hade fått adresserad reklm från dom, trots att jag har en spärr på min adress.
 
Ett förlåt är ju ok, men jag hoppas inte att Postkodlotteriet nu har satt i system att först skicka ut reklam med jämna mellanrum till alla oss som har anmält att vi inte vill ha något i brevlådan från dom. Jag vill verkligen inte få mer adresserad reklam från Postkodlotteriet, och sen ett kort där man ber om ursäkt för att man har råkat skicka ut reklamen so jag har anmält att jag inte vill ha. Då skulle dom ju logiskt sett kunna skicka ut lika mycket reklam som dom gjorde innan jag fick min adress spärrad, och sen en vecka senare bara skicka ut ännu mer reklam, fast med ordet förlåt skrivet stort på framsidan av ett vykort. Spärren som jag har ska ju fylla sitt syfte. Jag hoppas nu att den i framtiden gör det också.
 
 

Jimmy H
09 September, kl. 03:22 | Blogg;

Huh! Jag mår illa av all typ av marknadsföring från det där företaget.

Gunilla
09 September, kl. 12:00 | Blogg;


Samma hände mig jag fick också ett förlåtkort.

Jag är så trött på det här lotteriet.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE