Nattblogg.

 Jag har haft två dagar denna veckan  med ganska mycket jobb. Jag är noga med att bara vara i nuet. Det är inte svårt för jag har ju inte så mycket annat att göra nu. Jag har heller inget på gång direkt. Ärligt talat så vet jag inte vad jag vill göra framöver. Just nu känner jag jiu bara att jag vill ta det lugnt resten av detta året.
 
Det känns lite ovant att inte ha någon plan eller en strategi på hur man ska göra för att nå ett specifikt mål. Jag brukar alltid ha något i huvudet som jag vet att jag ska göra inom en snar framtid. Men inte nu. Det är bara tomt, men jag vill ju också att det ska vara så. Jag pallar ju liksom inte med mer efter detta ganska intensiva halvår som jag har haft. Jag kan ju nu i efterhand bara säga att allt blev lite för mycket.
 
Mycket har ändå börjat kännas bra nu. Jag har slagit mig till ro med tanken att jag förmodligen bara ska jobba på under resten av året, och sen inte göra så mycket annat. Jag tänkt många gånger under de senaste veckorna att hösten är en årstid som är väldigt enkel att slå sig till ro med. Det känns som allt blir mycket lugnare nu när det börjar bli mörkare tidigare på dagen, och kyligare ute på kvällarna. Det känns lättare att mysa under en filt med en kopp choklad och en bok nu på hösten. Det känns lättare nu än tidigare att bara sitta hemma och inte göra nånting. Jag gillar hösten och mycket som kommer med den.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE