Tankar om vad jag ska göra i sommar.

 Sommarenär ju här nu. Jag tycker detta är den bästa årstiden. Man behöver inte ta på sig en massa kläder och man känner sig mer fri och ledig. Jag känner mig ofta ledig, även när jag jobbar just under sommaren.
 
 
Jag har tänkt sen länge att jag nu ska chilla och ta det lugnt i några månader. Detta halvåret har jag ju varit ganbska instesiv. Man jobbar på ganska mycket och är man ledig från busskörningen då grejar man med något annat. Eller så har man planer för kommade galna grejer som man vill göra framöver. Jag har haft en period nu där det har varit sånt jävla röj, både med jobb och annat grejande. Jag känner nu över sommaren att jag vill ha det lite softare. Ladda batterierna liksom.
 
Jag vill ändå ha ganska mycket av allting. Jag vill jobba som jag oftast gör. Jag vil ha saker på gång och jag vill genomföra sånt som jag drömmer om. Jag älskar livet när jag är kreativ, har saker på gång och gör saker. Det är kul när sånt man grejar med genererar pengar, så man sen kan göra ännu mer grejer som man drömmer om.
 
Men jag har redan börjat tagga ner lite. Jag tänker fortsätta så under sommaren. Jag gör det för mitt psykes skull. Taggar jag inte ner lite nu så blir jag totalt förstörd. Under juni och juli då är det en hel del jobb som gäller, annars blir det mest chilla. Under augusti har semester. Då blir det ju också mycket chilla. Sen hoppas jag också at jag tränar en hel del. Man kommer ju att orka träna mycket eftersom man inte behöver planera sina dagar utifrån busskörningen. Man blir ju heller inte lika slut i kroppen för man behöver ju inte jobba dom där 8-10 timmarna, flera dagar per vecka. Man kommer att åtehämta sig betydligt snabbare, vilket i sin tur gör att jag kan träna ännu bättre.
 
Så får det bli under sommaren. Sen eftersom har jag lite saker på gång, och då blir det väl lite röj igen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE