Jag tänker mycket nu.

 Känner att jag tänker mycket just nu. Det känns inte så sunt. Det snurrar för mycket i huvudet. Jag tänker mycket kring sånt som jag vill göra i framtiden. Ingenting känns orimligt att fixa och det känns ju bra. Då är ju chansen större att jag inom en rimlig framtid kan fixa precis allt som jag just nu tänker att jag vill göra framöver.
 
Jag har nu haft ett halvår där mycket pengar har gått ut och jag har inte fått in lika mycket som har gått ut. Någon gång måste man ju vända det och jag har börjat redan nu att göra det. Dessutom är det så att typ allt jag tänker att jag ska göra i år, det är inte saker som kostar speciellt mycket pengar. Under de ca 6 månader som är kvar på detta året så borde jag kunna spara en hel del pengar, och sen har man till sånt som kostar mer pengar nästa år. Logiskt sett borde det funka, men det är ju inte alltid så roligt att spara pengar, så man ska ju klara av det i praktiken också.
 
Jag tänker som sagt mycket på sånt jag vill göra framöver. Det handlar om sånt som inte tillhör de jag gör i min vanliga vardag. Jag vill göra några olika resor och jag sen finns det andra saker jag vill fixa. För att fixa mycket behöver man få loss pengar. Det är liksom det som gäller och det som känns skönt det är att jag inte brukar ha något problem med den biten. Mycket av allt jag tänker på kan jag göra och allt jag tänker att jag vill göra kan jag fixa inom en snar framtid. Det gör ju att jag kan känna att det är värt att kämpa lite för att uppnå de man drömmer om att få göra och fixa.
Men på nåt sätt är detta lite jobbiga tankar att tänka hela tiden ändå. Det känns som jag måste släppa alla tankar på saker jag drömmer om att jag vill göra. Jag kan inte gå runt och tänka på dom hela tiden. Det blir för mycket snurr i huvudet liksom. Jag kan släppa dom och mer fokusera på här och nu. Det är alltid det bästa man kan göra, det har jag fått bekräftat många gånger. Bara för att jag släpper tankarna på allt jag vill göra framöver så betyder ju inte det att jag kommer att glömma av något av allt jag den senaste tiden har tänkt så mycket på. Det finns ju liksom inte en chans att det händer. Det är ju heller inte för mycket saker, och en eller två grejer är ju redan nu klara. Jag vet liksom att det kommer att bli av, ändå oroar jag mig och tänker mycket. 
Det är som att jag inte tror innerst inne att jag kommer att fixa nånting. Det kan också vara så att jag inte är riktigt säker på vad jag faktiskt vill. Därför tror jag nu att det bästa för min del är att bara släppa alla dessa tankar. Tids nog löser det sig nog ändå. Det är ju bra att man känner hunger och längtan på att göra roliga saker, som är lite utöver sånt jag gör typ var och varannan dag. Man vill mer och det är bra, men man behöver inte grubbla på det jämt.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE