Har känt mig rastlös - Skön löprunda.

Det är bara skönt att vara ledig. Som vanligt känns det alltid bra. Jag har inte gjort något speciellt. Jag har mset slappt och kollat på film. Jag trivs bra med att ha en söndag utan några måsten. Man är bara ledig liksom. Finns det något jag känner att jag måste göra så är det verkligen att vara ledig när jag kan vara det. Jag har märkt att jag den senaste tiden har känt mig ganska rastlös. Det känns inte bra för då börjar man greja med för mycket istället för att ta vara på ledigheten.
 
Något som säkert är bra att göra när man känner sig rastlös det är väl att ge sig ut på en löprunda. Det var ett bra löparväder. Inte för kallt och inte för varmt. Det började regna lite när jag var ute också och då blev ju löprundan avsvalkande.
 
Jag kände  inte att jag behövde fylla på med vatten när jag var ute. Jag gillar heller inte att göra det. Ofta känns det betydligt sämre när jag sen fortsätter löpa eftter att jag har druckit vatten. Jag vet inte vad jag gör för fel för det borde ju bara vara bra att fylla på med vatten när man tappar vätska under en löprunda, men för mig känns det aldrig bra när jag väl gör det, varför vet jag inte, men jag har hört någonstans att man ska sakta ner samtidigt som man dricker. Jag ska inte fördjupa mig så mycket i sånt som jag inte kan något om. Detta blev en bra löprunda på 12 km. Jag tänkte först att jag bara skulle springa 4-5 km, men när jag hade sprungit 1-2 km så kändes det så bra och då tänkte jag att varför inte köra på med över en mil. Det kändes bra även om jag vid 8 km fikc sänka tempot rätt ordentligt för jag tog slut. Resterande km gick mycket långsammare och kändes väldig tunga, men jag tog mig runt och jag är nöjd att jag körde det långa varvet istälet för det korta.
 
 Jag var så nöjd med löpningen så jag slösade lite krafter på att köra lite "PLANKING" när jag var ute tidigare idag.
 
 

Lars
05 May, kl. 18:39 | Blogg;

Hej Danne!

Du är en av de enda som man fortfarande ser köra plankan. Jag tycker det är kul, men undrar varför det kommer sig att du fortfarande gör det?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE