Starten på veckan

Nu har man fått en flygande start på denna veckans första dag. I morse fick jag röja lite i tvättstugan och sen när det var klart så vek jag bara ihop tvätten och bädda nya lakan i sängen. Sen hade man ingen smutstvätt nånstans. Så skönt bara det.
 
 
Till lunch gjorde jag fiskburagre idag. Jag hade rätt många hamburgerbröd kvar från igår och därför fick det bli fiskburgare idag. Bäst att passa på när man har lite fisk hemma och när brödet fortfarande är ganska färskt. Detta blev så himla gott!!!
 
 
Jag mailade ju med en person i morse som heter Maria  som jag ville skulle hjälpa mig lite med att jaga dessa besked som jag nu ett tag har försökt jaga rätt på själv. Jag vill med olika personer betsämma några olika datum för lite roliga saker som jag frömöver ska göra, men jag orkar nte hålla på att jaga alla själv. Jag behöver ha hjälp från någon som av olika anledningar kan göra detta bättre än jag. Hon (Maria) jag mailade med lovade ju att hjälpa mig och sen fick jag under denna dagen till svar att hon hade varit i kontakt med en person som hade hänvisat till en annan person som jag själv redan i januari hade varit i kontakt med. Den här  personen var nu på semster och återkommer på onsdag. Jag fick också reda på att om jag inte hör någon under denna veckan så ska jag på måndag nästa vecka höra av mig til Maria igen. Så nu är läget som så att jag får vänta och se under denna veckan på en grej som jag vill ha ett besked om, men det som också hände idag var att jag fick ett besked om ett datum som jag parrarellt med det andra också har jagat i några månader. Jag fick ett datum och imorgon ska jag boka en tågbiljett till. Jag har redan sen tidigare gjort klart med en resa till Stockholm, och den blir av i april. Imorgon kan jag boka en till för idag fick jag ett datum till. Nu är två resor till Stockholm klara med tanke på att jag vet datumet för en grej till. Nu väntar jag bara på ett besked till och det är ju ett framsteg som är närmare det jag vill än vad jag har varit på flera månader.
 
 
Jag har haft bra "flow" idag på några texter som jag har suttit och skrivit på idag. De är olika blogginlägg som jag ska publicera i framtiden som tidigare har känts liet sega, men eftersom jag närmar mig ett datum då jag vill publicera dom så kändes det bra nu att jag kände lite "flow" i dagens "bloggskapande"
 
Jobbat har jag också gjort idag. Skönt att jag fick klart med ett datunm till innan jobbet. Annars hade det ju varit lätt att mycket tankar hade gått åt till att tänka på att jag aldrig får något besked. Nu kändes det bara bra idag och det kändes betydligt bättre att köra idag än någon annan dag förra veckan.
 
Starten på denna veckan har väl trots allt varit bra nu då.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE