Vila och tid att tänka

 Jag känner att jag vill ha tid att fundera. Jag satt och tänkte precis att jag behöver fixa en massa saker. Om jag gör så och så och sen gör jag det och då har jag fixat detta osv... Men sen kom jag på mig själv att jag kanske bara måste släppa allt för ett tag. Kanske bättre att istället gå ut  en promenad, slappa och ta det lugnt. Jag är ju ledig nu.
 Fast det där med promenader? Är det vila för mig eller är det bara ännu en av alla saker som jag känner att jag vill få gjort. Man kan väl inte säga heller att det är vila när man är ute och rör på sig, fast ska man jämföra det med vad jag tycker att träning är så är det ju promenader närmare vila och avkoppling än ren fysisk träning. Den dagliga "ut och röra på sig" som jag ibland kan känna stress över att jag inte hinner med, den är kanske bara ännu en grej som är en av alla dessa saker som jag ofta känner att jag måste fixa.
 
Jag har under denna veckan kanske varit lite övertaggad/övertänd på vissa saker. Jag har kommit till insikten med att jag den senaste tiden har grejat med saker som jag absolut inte vill hålla på med. Jag vill istället ha tid att göra saker som jag tycker är roligt. Att jag nu har känt mig tvungen att greja med sånt som inte alls är roligt det beror på att andra personer inte gör det jag anser att dom är skyldiga att göra. Jag måste genom mitt sätt att greja få dom att göra sitt så att jag kan greja vidare med sånt som jag tycker är roligt att greja med.
 
Tanken jag fick nu var att jag måste greja mer med sånt som jag egentligen inte vill göra. Det är bara det att "taggar" jag inte ner  från allt grejande med sånt som jag egentligen inte vill göra, då kommer jag ju att tappa motivationen på att sen göra sånt som jag tycker är roligt att hålla på med. "Taggar" jag inte ner så kan jag aldrig få kraft att "tagga" till igen när jag får möjligheten att göra sånt som jag tycker är roligt.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE