Söndag (2017 01 08)

Denna söndag och helg börjar lida mot sitt slut. Jag ska under de sista timmarna av denna söndag sitta och skriva på självbiografin. Jag satt i morse och skrev också. Det går bra med skrivandet nu och även om jag vet att jag har en hel del kvar att göra med självbiogrfin så kan jag känna att jag börjar närma mig slutet av skrivandet på alla mina berättelser. Jag har snart inte mycket mer att berätta om mitt liv för jag har ju inte levt längre än vad jag har gjort liksom. Men jag har ändå en hel del kvar att göra så jag är ju långt ifrån färdig. Det känns ändå motiverande att bara fortsätta med skrivnadet, eftersom jag har kommit närmare den där känslan av ett färdigställande.

 
Efter lite skrivande så blir man ju hungrig. Det fick bli en middag ute och jag unnade mig lite dessert också.
 
 
Efter denna middag så tog jag en promenad på ca 5 km. Det känns bra att jag har fått in promenader som en daglig rutin. Det som också känns bra är att när jag sitter här på kvällen så längtar jag till nästa dag så jag kan ta mig ut och promenera igen. Man skulle ju kunna ta sig ut på kvällen eller natten också, men nja....
 
 
När jag var ute och promenera så lyssnade jag på en dokumentär som handlade om omtalade avvisningen av Mohammed Al Zery och Ahmed Agiza 2001.
 
 
Nästa vecka har jag massor med jobb och massor med anat att göra också. Som det känns nu så blir det en tuff och jobbig nästa vecka på alla möjliga sätt. Men nu ska jag bara skriva självbiografi och njuta av kvällen.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE