Mycket skrivande under gårdagen och natten

Jag skrev mycket under gårdegen och i inatt på min självbiografi. Jag kände liksom hur det bara brann i kroppen. Dessutom är det väl så att jag börjar se slutet och då är det inte svårt att motivera sig till att sitta många timmar och skriva.
 
Jag skriver mindre detaljerat och jag märkte också att jag lät många företag och personer vara anonyma i mina texter. Någonstans är det ju bättre att inte skriva precis allt och hänga ut typ allt och alla som har något med mina berättelser att göra. Det blir ju så lätt att man överdriver mycket av de man skriver om. Bättre att tagga ner lite underkant och bara berätta det som är viktigt för att man ska kunna förtså själva berättelsen. Dessutom finns det ju inte alltid ett syfte med att skriva nmn på personer, eller namn på företag som har med en viss berättelse att göra. Ibland har jag naturligtvis skrivit namn på personer och företag också, men då finns det ju ett syfte med det. Ibland kanske jag inte tycker att det går att skriva en sak eller en historia om jag inte namnger vissa personer eller företag. Jag tycker själv att jag har hittat en bra balans i detta och jag ska vara noga med att fortsätta så när jag skriver ska skriva vidare på min självbiografi.
 
Det känns bra att det går bra med skrivandet. Jag personligen kan inte göra detta så mycket bättre än vad jag just nu gör. Så känns det i alla fall.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE