Mina 3 senaste second hand-fynd

Häromdagen var besökte jag en second hand-butik. Jag gick mest ut för att jag skulle slippa lyssna på det oväsen som någon granne för i samband med att hen renoverar. 
Ibland handlar jag på Secon hand. De finns några butiker här i stan som jag ibland går till och oftast hittar man något bra begagnat. Tradera är ju grymt också.
 
Här är mina 3 senaste second hand-fynd.
 
En datorväska är ibland bra att ha. Ibland vill jag ha med mig mer grejer än vad jag kan ha i mina fickor. Ibland har man ju byxor där man knappt kan stoppa någonting i fickorna. Dessutom är det ju bra att ha allt i en väska så är det lättre att hålla reda på sina saker. En datorväska är ju en lagom väska att bära med sig när man har för lite grejer för att tex använda en resväska, men för mycket grejer för att kunna stoppa i fickorna. Denna köpte jag för 40 kr och jag tycker den var i skick som ny.
 
 En magväska tycker jag är bra att ha ibland. Denna kostade mig 20 kr. Den är smidig och man kan tex ha sin telefon och plånbok på ett säkert ställe. Det är ju så lätt att tappa bort dessa saker, men har man en magväska så är i alla fall min erfarenhet att man inte tappar bort något. Dessutom tar den ju ingen plats. Man spänner bara fast den runt magen och sen kan man dra sin tröja över och man behöver inte ens se eller tänka på att den finns, fast man har den med sig. Riktigt nöjd med detta fynd är jag.
 
6 st glasunderlägg. Alltid bra att ha. Fina är ju dessa underlägg och det är ju skönt att ha dom när man ställer ett glas eller en mugg på bordet och vill slippa få det där fula märket på bordet. Dessa glasunderlägg kostade mig 10 kr.
 
Det var mina 3 senaste fynd, och allt kostade under hudralappen. Det blir man varken fattigare eller rikare på, men fina bra att ha grejer äger man.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE