Har skrivit mycket under natten.

Jag satt uppe ganska länge i natt och skrev självbiogrfi. Jag skriver och blir inte för detaljerad. Under några dagar nu så vill jag få en hel del berättelser skrivna. Då kan man inte vända vrida för mycket på saker och ting Får se om jag klarar av att få färdigt de jag vill få klart under 3-4 dagar nu.
 
Jag känner att jag har missat och skriva om en del saker så jag kommer att få gå tillbaka lite, kanske. Det går ju att få med de längre fram också, eller så bryr man sig inte alls. Vi får se. Jag har hela tiden ett bra "flow" nu, fast det jag skriver om är lite för tråkigt att tänka kring. Dessutom känns ju inte texterna så aktuella just nu att skriva om. Dom handlar liksom om en annan tid och på ett sätt ett annat liv, fast det är ju mitt liv det handlar om naturligtvis.  Men det är ju en självbiografi och jag skriver ju om hela mitt liv. Allting har ju sin tid och det är min tid som jag nu försöker samnställa på något bra sätt.
 
Jag tycker skrivandet går bra, fast det känns aldrig perfekt. Så kan man väl samanfatta hur det känns med skrivandet just nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE