Bara för mycket tänkade.

Jag har under en period nu tänkt mycket på vissa saker som jag helst inte vill tänka på. Jag vill bara släppa dom. Jag vill liksom bara skita i dom, men det är inte så lätt. Att det inte är lätt att bara släppa vissa saker känns efter ett tag gansak jobbigt. Jag blir trött på det och hur mycket jag än tänker att jag måste släppa det så får jag inte ur vissa saker.
 
Ett bra sätt som jag vet kan funka när man fastnar i vissa grubblerier  det att  bara tänka på det man gör just nu. Om jag tex sitter och äter så kan jag tänka på vad jag äter, hur det smakar osv.. Om jag jobbar så kan jag ju lätt tänka på det jag ser på vägen och hur bussen känns att köra. Tittar jag på Tv så kan man ju den stunden fundera på vad som visas. Det är det där med att vara i nuet funkar ofta, men just nu känns det också svårt att bara var det liksom.
 
De finns verkligen en hel del tankar som jag nu inser att jag bara måste släppa. För min egen skull så måste jag släppa dom. Jag vill ju må bra, och gärna knna att mycket blir bättre och bättre, inte tvärtom liksom.
 
Nu är jag i alla fall medveten om att jag måste släppa vissa tankar och då kanske det blir lättare att hitta sätt att faktiskt fixa det på också.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE