4 grejer är så gott som klara.

 Jag har sovit ut ordentligt iidag. Jag har de två senaste dagarna varit upp och skuttat tidigt och sen har jag inte konmit i säng förrän sent på natten. Nu fick jag min sovmorgon och det känns bra.
 
Jag har ju annars "taggad" ner lite när det gäller allt grejande. Jag har mycket grejer på gång. När jag säger det så menar jag att jag har saker som jag under detta året ska göra, som är något annat än de vanliga saker som man typ gör var och varannan dag. Man vill något mer och som det ser ut nu så är 4 grejer som för mig är något utöver det vanliga helt klara. Det är i alla fall klart så långt att jag har betalat större delan av alla 4 grejerna. Sen tilkommer kanske resa och hotellkostnader, plus lite andra småsmåsaker. Jag har inte fixat så mycket när de handlar om att: Kolla ledighet från jobb, boka hotell eller boka resor. Jag vet ju inte exakt än när allt som jag ändå vet att jag ska göra kommer att bli av. Något kanske sker i februari, eller inte. Kanske gör jag något till våren eller så får jag vänta till sommaren. Jag vet liksom inte än och informationen kan jag heller inte hitta än. Jag vet en grej händer till hösten. Jag vet under vilka dagar och så, men själv vet jag inte hur många dagar jag ska lägga på den grejen som jag ändå vet sker till hösten. Till den grejen har jag inte heller bokat något hotell, men det är inte säkert att jag ens behöver det. Den grejen händer ju i Göteborg och dit kan jag ju lätt ta mig när jag vill. Det finns ju så sjukt bra förbindelser härifrån där jag bor så jag skulle kunna betsämma mig idag att jag åker om 40 minuter och sen skule jag 50 minuter senare kunna vara i Göteborg, på Centralen. Så för den grejen till hösten behöver jag ju inte tänka så mycket kring resa och logi i alla fall.
 
Jag tänker mycket pånallt roligt som jag nog nu i alla fall kan vara rätt säker på att jag kommer att få uppleva. Man vet ju aldrig, men de mesta har jag ju fixat när det gäller dessa 4 grejer. Dessutom har jag nog en annan grej till på gång, men dessa grejer funderar jag nog mest på och gör ingenting praktikst med just nu. Men när jag börjar känna oro, mår lite dåligt eller bara rent allmänt har en jävlig dag så tänker jag ofta på allt roligt som jag är rätt säker på nu att jag kommer att få vara med om under 2017. Dessutom kan man ju också tänka på att det går sjukt bra med skrivandet av självbiografin just nu, och då mår man snabbt bra igen och känner sig i fin "form":)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE