Glömmer lätt mitt eget vardagliga.

Jag har varit i Uddevalla idag med. Det var mest köra hem lådor till mig som gällde idag. Jag packade ju ner det mesta igår när jag var där. I mitt sovrum står det en hel del nu. Det kommer att ta sin tid att gå igenom allt som ligger i dessa lådor. Det komer också att ta sin tid innan jag ens börjar titta och fundera på vad jag ska göra med varje enskild grej som jag har fått hem från mammas lägenhet.

Det finns fortfarande lite möbler kvar i Uddevalla. Jag komer inte kunna få hem allt. Jag har bestämt mig för att skänka bort några möbler till någon second hand butik i Uddevalla. Gärna till någon som ägnar sig åt att skänka vinsten av de dom säljer till välgörenhet. Det handlar om: Soffa, köksbord, stolar, nattduksbord och ett hörnskåp. Några möbler vill jag ändå ta hem till mig. Lite har jag redan tagit hem. Vad jag sen gör med allt som jag nu får från mamma det återstår att se.

En sak jag har märkt under denna vecka det är att jag lätt glömmer mig själv och mina vardagliga saker som liksom inte har med mamma att göra. Igår höll jag på att glömma att jag måste betala mina räkningar. Idag höll jag på att glömma tvättstugan.

Man blir lätt förvirrad, glömsk och lite tankspridd i allt detta. Undra vilken dag det släpper och allt bara känns bättre än vad det gör just nu?


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE