Ny månad.

Idag är det 1 aprl. Jag lovar aatt jag inte ska köra några aprilskämt i något blogginlägg där jag kanske skriver att en tjej ringde precis och sa att hon är med barn och att det är jag som är pappan. Jag ska heller inte påstå att jag har vunnit på en lott och att vinstbeloppet är på miljoner.  Nej, något sånt ska jag inte påstå. Däremot  funderar jag på om jag ska berätta någon om en grej jag snart ska göra. Om jag berättar just det jag tänker på nu  så kanske många kommer att tro att det är ett aprilskämt, fast det inte är det. Eller så skriver jag om något som jag ska göra, fast jag överdriver sanningen lite, och så har det på ett sätt blivit ett aprilskämt i alla fall. Ibland vet man inte vad som är snart elller påhitt. Ibkand flyter allt bara samman.
 
IDAG?
 
Jag har varit ute på en promenad. Jag tänkte först strunta i det. Jag har en hel del texter jag vill skriva under helgen. Kände att jag ville sätta igång med detta direkt när jag vaknade i morse. Först tänkte jag alltså strunta i promenaden, men sen knner man ju att det behövs och jag tror ändå att jag blir klar med  de texter jag vill få skrivit i helgen i alla fall. Det blev en pronenad på några kilometer. Det kändes lite segt och tråkigt. Vädret var väl inte det finaste, men jag tog mig runt och en promenad gör väl någon nytta för kroppen.
 
Nu ska jag sätta mig och skriva lite texter. Jag har många tankar om allt möjligt. Jag ska skriva både blogginlägg och självbiografi. Hoppas på bra "flow" idag. Tänkt att självbiografin snart är helt färdig. Så känns det nu i alla fall. Helt sjukt bra ju!!
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE