Lite omotiverad just nu.

Jag kände igår när jag jobbade att jag inte var så motiverad. Jag har känt detta en längre tid nu så jag får väl försöka ändra inställning på nåt sätt. Jag kan ju inte under varje arbetspass känna att jag vill att klockan ska gå fort så jag snart kommer hem igen. Jobba måste jag ju göra och det blir ju bara jobbigt om jag är så motiverad på arbete. Sen är det väl så att man har ju kört i några år nu så man hittar ju sätt som gör att man får det att funka rätt bra på jobbet ändå.
 
Jag längtar till mycket just nu. Jag vill få in min lön, jag vill dra på min utlandsresa som jag har bokat och jag vill "tagga" upp Stockholm. Lönen kommer nästa vecka. Utlandsresan och min Stockholmtur får jag vänta några veckor till på och därför känns det lite tufft att ingenting händer just nu. Jag vill göra allt jag har på gång redan nu, men jag får istället göra andra saker som inte känns så motiverande.
 
Jag kan inte göra så mycket mer heller. Jag har saker på gång och de som ligger närmast i tiden är deom där resorna. Jag har mycket annat också som vill och planerar att göra under detta året. Mycket mer orkar jag inte nu. Det har på gång vill jag fixa och jobba på får jag göra, men kommer jag på något mer eller ser fler möjligheter att kunna göra ännu mer grejer så känner jag just nu att jag får strunta i dom.
 
Ett exempel är när jag idag fick ett erbjudande om en grej. I slutänden kunde jag se att denna grej kan generera lite pengar. Jag såg möjligheten, emn jag orkar bara inte bry mig. Ska det finnas någon meningen med det så måste jag ju ha motivationen ta tag i det. Jag kan hoppa över det även om jag kan se dom ekonomiska fördelarna. Jag orkar liksom inte ha en grej til på gång. Dom grejer jag har på gång får räcka. Just nu tänker jag så i alla fall.
 
Just nu har jag ju ändå inte så mycket att göra. Jag väntar ju mest på att tiden ska gå. Jag vill att tiden ska gå fort. Jag vill att tiden under mina arbetsdagar ska gå fort. Jag vill att tiden dagarna sak gå så dom datumen kommer där jag ska ut och resa och dra till Stockholm mm..
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE