Mycket blev mer!

Jag sitter just nu på jobbet. Jag har rast så jag tänkte att jag kan uppdatera med ett blogginlägg. 


Jag slutar typ mitt i natten och sen måste jag ju snabbt komma hem och lägga mig för att sen ta mig upp tidigt imorgon. Jag ska ju upp till Stockholm igen. 

Allt jobbande och grejande, förra veckan, plus allt jag har gjort idag börjar kännas nu. Det blir liksom så uppenbart att jag måste tänka på att vara i nuet, ta en sak i taget och absolut inte stressa eller ha för bråttom. Jag kan inte heller skynda mig med något för jag har ju sån jäkla träningsvärk i båda mina ben. På framsidan av låren gör det "götteont" Ser nog ganska roligt ut när jag går i trappor. 

Jag har haft mycket att göra de senaste dagarna och fram till helgen har jag alltså fullt upp med jobb och annat. Dessutom kom det upp mer grejer idag som jag typ inte visste tidigare att jag skulle behöva ta tag i denna veckan, men som jag idag förstod att jag måste fixa typ så snabbt som möjligt. Nu har ju vissa andra personer gjort de dom ska göra och då måste ju jag göra de jag  ska göra. Typiskt bara att allt de jag tänker på ska komma upp just nu när jag redan hade mycket att göra. Mycket hade jag och idag blev det mer!! Snart är det påsk också, men då har jag inga planer alls. 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE