Ska försöka planera lite bättre.

 Jag känner ofta att jag vill leva i nuet och i många lägen så funkar det alltid. Att tänka på det som har varit känns ofta helt meningslöst för att man kan inte göra något ogjort och när man har funderat på sånt som har varit så är man ju sen ändå tillbaka i nuet. Att oroa sig för de som komma skall är ju också något som man inte ska göra. Man får ju se om man får några problem först innan man kan ta tag i det som eventuellt händer. Man vet aldrig hur livet blir och då kan jag känna att det är bättre och även lättare att bara leva i nuet. Varför slösa massa kraft och enrgi på att oroa sig för något som man egentligen inte vet något om?
 
Ok, allt detta tror med leva i nuet tror jag stenhårt på. Det funkar oftast i de flesta situationer och lägen. Men det finns en grej som ibland kan göra mig lite ledsen och besviken och jag tror att det beror på att jag kanske lever för mycket i nuet och inte har någon framförhållning.
 
Jag har känt framförallt under detta året att jag har velat göra mer saker än vad jag har gjort. Jag har haft ganska klart för mig sen länge vad jag vill göra i år. Jag har ju gjort saker och jag har fler saker på gång. Man får ju se vad man lyckas med och så, men jag har planerat saker och jag hoppas att jag fixar något av allt man går och tänker på att man vill göra. 
 
Men jag kan som sagt känna att jag hade velat göra mer i år än vad jag har gjort. Jag har inte planerat så mycket och haft så mycket framförhållning. Jag har mest tänkt på att jag vill bli klar med självbiografin. Jag har nu svårt att se att jag blir klar med den i år. Det blir nog svårt, men jag tänker aldrig sluta skriva förrän jag har blivit klar med den. Det får ta den tid det tar och jag jobbar på och gör vad jag kan och orkar för att jag ska bli färdig med den. Detta med självbiografin har tagit mycket tid och det har säkert bidragit till att jag har missat att göra mycket som jag egentligen skulle vilja göra. Sen är det ändå lite "billigt" att ge säga att jag inte har kunnat göra så mycket pga självbiografin. Det handlar ju bara om planering och framförhållning, och jag har varit dålig på att planera i år. Jag kan inte skylla ifrån mig på att jag skriver min självbiografi, och det gör jag inte heller.
 
Jag kan känna mig besviken när jag missar att göra vissa saker som jag kan känna att jag hade kunnat och velat göra. Men saker och ting har fallit på att jag inte har planerat bättre. Vill man åka på något så är det ju inte alltid så att man bara kan fixa det från en dag till en annan. Inget av sånt som jag gillar att göra är svårt att fixa, men jag måste ju se till att jag är ledig, eller får ledigt från jobbet. Man måste ha pengar så det räcker.  Man kanske måste fixa någon biljett och boka något hotellrum osv. Ibland måste man ju vara ute i god tid annars blir det ju inget. Det där med att ha lite framförhållning och planera lite mer ska jag bli bättre på. Allt blir mycket roligare då. Det är ju roligt att planera och titta på saker som man vill göra. Man kan ju fortfarande leva i nuet även när man planera för sånt som kanske händer några månader längre fram i tiden. Man planerar ju och förbereder i nuet och när man är klar med de då kan man ju fortsätta att leva i nuet och när den dagen kommer som man kan göra det där som man har tänkt på att man ska göra några månader tidigare då kan man ju fortfarande leva i nuet. Så det blir ju liksom ingen skillnad. Allt blir bara säkert så jävla mycket roligare när jag har planerat och haft lite framförhållning. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE