Mycket beröm under några dagar.

 Jag har jobbat på under veckan. I dag är jag ledig och då kan jag ju tex lira lite pingis ikväll som jag tycker är så kul att göra.
 
Jag har under några dagar nu fått mycket beröm på jobbet. I förrgår tex var det flera passagerare som tyckte att jag körde bra. Det är ju alltid roligt att få höra det. I går fick jag beröm av min chef som berättade att han  hade fått höra det att de var flera resenärer som hade sagt att jag körde bra buss.
 
 
 
 Det är ju naturligtvis roligt att få beröm, men samtidigt så blir man ju lite generad eftersom jag känner att sånt som sägs kommer väldigt nära. Jag har svårt att veta vad jag ska säga när någon ger mig beröm och tycker att jag gör någpt bra. Dessutom tänker jag alltid någon extra gång om det verkligen är så som dom säger. Jag har alltid så svårt att själv tycka att jag gör något som är bra. Jag vill hela tiden göra allt bättre, och helst ska det vara perfekt. Kanske har jag lite dåligt självkänsla och därför har jag svårt att veta hur jag ska agera när jag väl får beröm för något som jag gör.
 
Det finns en "maskin" i bussen som typ mäter hur man kör ekonomiskt och miljövänligt. I displayen ser man en stapel och man kan säga att varje förare på jobbet ska försöka köra så att den stapeln man ser är så grön som möjligt under hela körpasset.
 
 
 
Den mäter vissa värden och framför du bussen på ett mer oekonomikst och icke miljöväligt sätt så försvinner den gröna färgen i stapeln mer och mer. Jag har den senaste tiden börjat få in ett körsätt som gör att stapeln allt som oftast håller sig ganska grön. Jag kör inte perfekt om man ska se till vad stapeln visar, men jag börjar kunna köra "grönt" utan att jag hela tiden sitter och tänker på att jag faktiskt ska köra "grönt".
 
 
 
Som förare mäts man varje dag och sen skapas det ett genomsnitt på hur man kör under en månad. Målet är att man uppnå sådana värden i körningen varje dag så att genomsnittet visar att man har kört på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt. Jag börjar nu att uppnå godkända värden utan att jag tänker på hur jag kör. Det på ett sätt nya körtsättet har mer och börjat sätta sig i ryggmärgen, och det är ju samtidigt kul att man får så mycket beröm för det.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE