Hur känns det för dom som jämt jobbar natt?

 
 
Jag har kört ett nattpass och även om det var hur lugnt som helst så kan jag ändå känna nu på morgonen efter att man bara är så jäkla sunkig. Jag har ju sagt det förut. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör om natten. Gör jag något annat än att sova så känns det som en lättare bakfylla dagen efter. Även om jag jobbar och skulle råka köra en tom buss hela natten så känner man sig inte på topp morgen efter en vaken natt. Jag känner mig inte övedrivet trött eller sliten så, men man känner att det hade varit skonsammare för kroppen om jag hade sovit hela natten istället.
 
Hur lever en männsika som alltid jobbar nattpass? Dessa människor finns ju och oavsett vad dom jobbar med så måste dom ju hur ofta som helst känna sig sunkiga. Jag känner ett flertal som bara jobbar natten. Kan dom vänja sig vid det eller tänker dom bara inte på hur det känns? Eller så känner dom sig precis som jag gör nu, och sånt är livet liksom.
 
Personligen kommer jag aldrig att känna mig jättepigg och fräsch efter att jag har varit vaken under en natt. Jag brukar återhämta mig ganska snabbt, men jag behöver några timmar där jag går in i min bubbla och kommer ut igen, efter att jag har varit vaken en hel jävla natt.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE