Det ska ha med mitt liv att göra.

 Jag har skrvit mycket på min självbiografi idag. har man en ledig dag så funkar det bra med skrivandet nu. Tidiagre har det ju inte alltid varit så. Det har snurrat för mycket i huvudet efter at jag har suttit mycket och skrivit och detta har väl tagit mycket kraft och enrgi. Problemet har varit att jag inte har orkat skriva såå mycket som jag har velat göra, men nu har jag väl lärt mig för jag har ju övat på att skriva under ganska många månader. Jag kör ju heller inte fast så mycket längre som jag gjorde förut. Jag håller uppe "flowet" bara jag sätter mig ner och skriver. Jag tror också att det är så att jag vet mer vad jag ska skriva nu.  Under dom perioderna då jag har kört fast så har jag ju funderat ganska mycket på vad jag jag ska skriva när det väl lossnar för mig igen. Nu har det lossnat ordentligt för jag har ju som sgat övat på detta ganska länge nu.
 
Jag är också ganska noga när jag skriver. Jag överdriver inga händelser. Bättre att skriva berättelser där man skriver lite i underkant (man berättar inte precis allt) Försöker man berätta precis allt om en händelse så kan det lätt bli så att man råkar skriva något som man egentligen inte vet något om. Jag skriver det jag vet och är jag osäker så låter jag det vara, om jag inte försöker kolla upp och ta reda på hur något faktiskt ligger till. Då kanske jag går tillbaka och skriver ner det jag från början var osäker på, men det förutsätter ändå att jag vet att det jag skriver verkligen är på det sättet som jag beskriver det.
 
En annan grej som jag hela tiden är noga med det är att jag skriver bara om sånt som har med mitt liv att göra. Tex: I denna lilla stad som jag bor i så vet man ju så jäkla mycket om hur många människor som helst. Men skulle man skriva om allt man vet om alla möjliga människor så skulle jag 1, aldrig bli färdig och 2, det skulle bli väldigt mycket skvaller och kärringbabbel och sånt ska inte min självbiografi bestå av. Jag skulle aldrig ens tänka tanken att skriva ett blogginlägg som innehåller kärringbabbel. Och i mn självbiogrfi blir det inget sånt heller. Det är jag väldigt noga med. Ibland kan man ju fundera på var gränsen går, men jag har dragit gränsen vid att de jag skriver ska ha med mig och mitt liv att göra, annars ska jag inte ta med de i min självbiogrfi. Skvallerbabbel och skitprat och sånt är bland de värsta jag vet. Sånt kommer jag aldrig ägna mig åt i hela mitt liv, och jag kommer definitift inte ta med något "skvallerbabbel" i min självbiogrfi. Jag skriver om andra personer när jag skriver självbiogrfi. Det går ju inte att berätta sin historia annars. Men allt måste ändå på något sätt ha med mig och mitt liv att göra.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE