Pingisen?

Man kan väl inte säga att jag har spelat överdrivet mycket pingis i år, men jag har ändå spelat litegrann under vintern, våren och hösten. Jag tycker fortfarande att pingis är bland de roligaste som finns att hålla på med. Detta tycker trots att jag i princip har hållit på med pingis i hela mitt liv. Jag vill egentligen spela hur mycket pingis som helst, men möjligheterna att göra detta är rätt begränsade pga jobbet. Tiderna jag jobbar ger mig inte så många tillfällen att kunna spela pingis. Men jag tar mig till träningshallen i Vänersborg varje gång som möjligheten finns.


Under året har jag väl inte känt att mitt pingisspelande har varit så bra. Jag har känt mig ganska "ringrostig". Det har inte varit dåligt spel. Det har likosm känts sådär. Förklaringen till varför de flesta träningspassen går sådär och inte superbra är ju att jag inte tränar tillräckligt mycket för att kunna spela superbra. Som det har varit så kanske jag har tränat bra under två pass som ligger i dagar sett ganska nära varandra. Men efter två pass pingisträning inom några dagar så blir det ett för långt uppehåll till det tredje passet. Jag kan liksom aldrig hitta något riktigt bra spel eftersom uppehållet mellan passen ibland blir för långa. Jag får liksom var och varannan träning börja om. Den träningen jag gör ena passet sitter ju inte alltid kvar i kroppen till nästa pass eftersom antal dager mellan vissa pass är för många utan pingisträning. Detta vet jag ju om så jag försöker att inte bry mig så mycket. Jag känner ändå att det viktigaste för mig är att jag spelar pingis så mycket som jag bara har möjlighet att göra. Oavsett om jag spelar bra eller dålig så är ju alltid den pingisträning jag faktiskt genomför alltid bra för min hälsa.

Jag kommer att träna på ungefär på under 2017 på samma sätt som jag gjort under 2016. Jag får acceptera att träningarna aldrig kommer att kännas perfekta. De viktigaste är ju att det är bra för min hälsa och att jag tycker det är roligt att spela. Pingisen är ju inte heller lika viktig för mig nu som den en gång i tiden var. Hade pingisen varit så viktig nu som jag kände att den var på den tiden då jag höll på som mest med pingisen, ja då hade jag nog kunnat lösa det där med att få tid till att träna mer. Men jag vill inte för det är inte så viktigt längre. Men roligt är det fortfarande och därför kommer jag att fortsätta.

 
 
 

Anonym
12 December, kl. 10:14 | Blogg;

Hejsan Danne!
Verkar som att du vurmar stort för Musikhjälpen. Vore det inte på tiden att du auktionerar ut något skojigt man kan hitta på med dig? Tror många bloggfans skulle buda stora pengar för lite hemlagade gottigheter hos dig, eller någon annan aktivitet. Vad tror du?
Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE