Jobb-Promenad- Snusk i snö.

 Helgens arbete var väl mindre roligt. Det var ganska jobbigt och jag vill ju helst vara ledig på helgen. Jag gillar oftast att jobba när många andra är lediga så jag vet att det blir lite motsägelsefullt när jag nu  säger att jag inte gillar att jobba helgen. Men det är väl så att ibland är det mindre roligt att jobba, oavsett när man jobbar liksom. Helgens arbete var också ganska tufft. I perioder var det mycket att göra och ha koll på, typ hela tiden. Men det gick ju bra ändå och ibland måste man ju jobba tufft. Man kan ju inte glida runt jämt liksom.
 
 
 
Oftast behöver jag ju ite jobba på just det sätt som jag kände att jag var tvungen att göra i helgen. Det brukar för det mesta kännas betydlig lättare och lugnare, och det är jag glad för. Nu får man väl se vad det blir för schema efter att man har kört klart på det man nu kör på. Jag lämnade in "lappen" och jag kände ingen beslutsångest eller nånting,. Jag vsste vad jag ville, sen får man ju se vad man får. Jag tror att jag kommer att få som jag helst vill. Det beror ju alltid på vad andra vill som har varit anställda längre än mig i företaget. Många av dom inte vill jobba som jag vill så får jag som jag vill. Jag gillar ju också att jobba när många andra är lediga så logiskt sätt så borde jag ju få som jag vill nu då.
 
Idag lyckades jag sova till kl 08:00 i alla fall. Jag försöker att inte vara uppe och skutta tidigare, men kl 08:00 idag då kände jag att jag vill sätta lite fart på denna måndagen. Jag gick ut på en promenad på några km. Jag matade några fåglar som jag lyckades hitta och sen fick jag se lite snusk i snön. Det gick liksom inte att missa det om man har ögon att se med.
 
 
 Samtidigt som jag var ute och promenerade så lyssnade jag ju som vanligt på en dokumentär. Idag lyssnade jag på något som handlade om den sk Ebbe Carlsson-affären.
 
 
 
 
Det kändes bra att få komma ut och sträcka på benen efter helgens arbete. Lite senare idag ska jag jobba igen. Imorgon får jag däremot en ledig dag.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE