Jag kämpar med att ha tålamod.

 Nu vet jag hur jag ska jobba från mitten på december i år och ett år framåt. Jag kollade igår vad jag hade fått för schema och jag fick det jag helst ville ha. Det förvånade mig inte så mycket. Jag kände det på mig at jag skulle få just det schemat jag sökte. När man hör vad andra förare pratar om vad dom vill så kan man dra vissa slutsatser. Det som känns skönt nu är att det schemat jag valde var verkligen det jag helst ville ha så då behöver jag inte gnälla så mycket. Det som förvånade mig när jag igår kollade igenom hur allt blev så såg jag att jag hade nästan kunnat söka vad som helst. Många av de scheman som fanns hade jag kunnat få istället för det jag nu fick. Jag trodde inte att jag hade chans att få så många av de scheman som fanns att välja på. Jag ligger ju inte jättehögt upp på den där listan som avgör vem som får välja schema först. Men tydligen ligger jag tillräckligt högt upp för att kunna få nästan vad jag vill. Oavsett vad jag hade kunnat få så är jag nöjd att jag fick det jag helst ville ha. Det blir ungefär samma som jag har nu. Några små förändringar blir det ju, men inga större. Jag får jobba på som jag har gjort, och det känns bra.
 
Annars kämpar jag med mitt tålamod just nu. Jag har fått loss ordentligt med pengar nu, men jag behöver spara dom ett tag till och samtidigt få loss llite mer. Att ha tålamodet att hålla på pengar som man kan göra så mycket annat med är något jag brottas med just nu. Jag täner att jag ska bränna lite pengar och sen tänker jag att jag måste spara dom. Kan jag bara hålla mig i någon vecka till så har jag dragit in alla pengar jag behöver. Sen få jag ju hålla mig ett tag till från att bränna de pengar jag har, fast jag kan bränna mer av de pengar jag drar in efter nästa vecka. Ungfär där är jag just nu.
 
När jag väl har alla pengar jag behöver så kan jag äntligen börja kolla på allt de jag länge har velat göra, men aldrig har gjort förut. Jag måste ju planera för är det något jag har lärt mig av detta året så är det att jag har varit dålig på att planera och då finns de mycket saker som jag vill göra, men inte kan få göra pga dåligt planerande från min sida. Kan jag bara ha lite tålamod nu så kan jag få göra mycket kul om någon månad, och några månader framåt. Det är ju värt att kämpa lite nu för att få bubbla lite sen liksom. Jag behöver bara lite mer pengar och dom har jag om en vecka. Sen behöver jag lite tid att planera (några veckor till) Sen ska allt vara bubblande klart så att det blir spännade och pirrar i magen.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE