Har skrivit självbiogrfi i natt.

 Jag har suttit uppe i natt och skrivit på min självbiogrfi. Hur ska jag orka tänkte jag först, men jag är ganska taggad på att fixa och greja nu och jag vill tex göra ett ordentligt försök att bli färdig med självbiogrfin innan nyår. Innerst inne kanske jag inte tror att jag kommer att lyckas, men jag vill försöka. Att jag vill försöka ger mig säkert lite extra kraft och energi om natten.
 
Jag har jobbade till 23:30 igår och när jag sen promenerade hem så gick jag väldigt lugnt och skat hem i natten . När jag kom hem så var det av med uniformen och på med sköna mjukiskläder. Jag älskar den känslan. 
 
 Sen tar jag det lugnt när jag är hemma också. Ingen stress med nånting. På med datorn, tugga på en apelsin och sen försöker jag då att skriva på självbiogrfi. Bara jag tar det lugnt så känner jag att jag orkar ganska mycket.
 
 
Fördelen med att skriva om natten är ju också att man aldrig har så mycket annat att göra. När man skriver på "dagtid" så kan man ju få för sig att man ska dammsuga, gå till affären eller ringa något samtal. Inget av de, eller mycket annat gör man ju inte mitt i natten. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE