Gårdagens arbete - Dagens grejande.

Gårdagens arbete.
I går blev det lite mindre jobb än vad det egentligen skulle vara. Busstrafik var ju ställd i ex antal timmar. Sen började man släppa på en del av den och detta gjorde man ungefär vid den tid då jag skulle börja jobba, men just den linjen jag skulle köra höll man fortfarande ställd. Jag fick  börja min arbetsdag med att slappa på jobbet och ha betalt för det. I 3 timmar satt jag på jobbet och väntade på att få veta när jag skulle ta mig ut med bussen. Jag kunde ju ha passat på och gymma lite. Vi har ett litet rum på jobbet som man kan använda, men tyvärr gick jag in och vände igen. Det kändes bättre och slappa liksom. Men det hade ju varit lite roligt att få betalt för att träna, typ.
 
 
 Sen när jag tog mig ut för att köra så fick man på sina ställen köra i en hastighet som var väldigt mycket under den hastighet som jag normalt brukar köra i. Snö och is på vägarna. Jag blev typ 40 minuter sen och det visste jag att jag skulle bli innan jag tog mig ut. På ett sätt är det nästa lättare att köra när man i princip bara kan glömma klockan i tidtabellen. Man kan ju liksom omöjligt köra ikapp om man har blivit 40 minuter sen. Då är det bara att gilla läget liksom.
 
 
 Efter att ha kört några varv i rusningstrafik på vägar med snö och is så hade jag rast igen. Sen skulle jag ta mig ut på kvällen och köra, mellan klockan 19:00-23:00. Då var det inga problem med att hålla tiderna direkt, men man fick köra långt under den normala hastigheten igen.
 
 
 
I går kunde jag se allla dom nya scheman som vi förare har att välja på. Det finns ett schema av dom som finns att välja på som jag verkligen skulle vilja ha. problemet är väl att jag inte kan vara säker på att få det, men jag ska naturligvis önska det i alla fall. Vissa Aandra scheman som finns att välja på är jag rätt säker på att jag får om jag väljer något av dom. Men vilka andra scheman som jag kan tänka mig att köra efter om jag inte får det jag helst skulle vilja ha det vet jag inte än. Så min slutsats är att jag ska verkligen fundera noga på vilka scehman som jag ska önska på när det gäller att fylla i alternativ 2 och 3. Känslan jag har är att jag risken är ganska stor att jag inte får det jag helst vill ha och då måste jag ju känna att jag vill köra på det schemat som jag väljer som alternativ 2. Jag tror inte att det blir alternativ 3, men man vet aldrig. Jag vet bara vad jag helst vill och det ska jag skriva på alternativ 1.
 
 
 
 Dagens grejande.
 Jag gick upp ganska tidigt i dag. Jag har tvättstugan nu på morgonen och samtidigt som jag har den uppbokad så har jag en tid hos frissan om någon timme. Jag får se om det blir något självbiogrfiskrivande. Efter att jag har varit hos frissan får jag väl laga lite mat och sen ska man ju jobba igen då. Undra om man får jobba hela passet i dag eller om delar av passet har inställda körningar. Vi får se.
 
 
 Ha en bra dag!
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE