2016, 2017 och Gott Nytt År!

2016

Man kan nog säga att 2016 inte blev riktigt som jag ville. Fast jag känner mig ändå ganska nöjd med hur detta året blev. Jag fick inte riktigt loss så mycket pengar som jag i början av detta året hade som mål att fixa. Men pengarna som jag ändå lyckades få loss räcker förmodligen ändå till allt de jag vill göra framöver. Dessutom slutar det ju inte komma in pengar efter december. Jag kan ju fortsätta liksom. Så nånstans blev det som jag hade tänkt mig, men allt blev inte som jag ville. Så kan man väl samafatta år 2016.

En annan grej som jag ville under år 2016 var att få klart min självbiogrfi. Jag känner mig lite dålig som inte har lyckats med detta, men när jag tittar tillbaka på vad jag har gjort så känner jag mig ganska nöjd ändå. Jag tycker ju att detta med att skriva självbiogrfi är svårt och allting tar ju hela tiden typ längre tid än vad jag tror. Jag vill ju fortsätta och det spelar ju egentligen ingen roll att jag inte blev färdig i år. Det kommer ju ett nytt år och då är det ju bara att fortsätta skriva. Färdig ska jag bli!!! Det får ta den tid det tar.

 2017

Jag vet egentligen inte vad jag vill åstakomma år 2017. Jag kommer att jobba på med busskörningen och jag kommer att fortsätta skriva självbiogrfi. Jag har en del roliga saker som jag ska göra. Jag hoppas att jag inte behöver utså så mycket mer skit från folk. Jag hoppas att jag har lärt mig av mina misstag som jag känner att jag gjorde 2016.  Jag hoppas att jag får ett gott nytt år, och det får ni också ha.

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE