2016 11 24

Snart ska man jobba igen. Jag är nöjd över att denna arbetsveckan hittills har varit betydligt lugnare än vad förra arebtsveckan va. Hoppas det fortsätter så även om jag tror att kvällens arbetspass kan bli något liknade dom pass som jag hade assaor av förra veckan. Men om jag har ett tufft pass och fyra lugna på en vecka så är ju det bättre än att ha det som jag hade förra veckan och helgen innan den. Sex tuffa dagar och ingen lugn. Nu är det bättre liksom.
 
 
 
Idag har jag varit ute på min dagliga promenad på några kilometer. När jag var ute på dagens runda så lyssnade jag som vanligt på en dokumentär. Den handlade om när en journalist granskar och sen själv blir föremål  granskning av dom som först har blivit granskade, fast vad dom som försöker granska journalisten inte vet är att dom går rakt i en fälla.
 
 
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENAD.
 

Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE