Vad har man gjort i helgen då?

 
Sitter här en helt vanlig söndag och mår bra nu. Jag skulle haft arbete typ hela helgen egentligen men istället har jag varit ledig och då har jag mest chillat. Så skönt har det varit.
 
Lite har jag jobbat också. Natten mellan fredag och lördag körde jag nattbussen.
 
 Hur lugnt som helst ju. Det var några enstaka personer på varje tur och sen när passet var slut klockan 03:00 så kändes det som om några timmar av arbete bara var en timme. Jag hade ju dessutom varit ledig dagen innan och nu under lördag och söndag har jag också varit ledig. Man får vara nöjd när man har är ledig under den senaste 4 dagarna denna veckan får vara ledig 3. För mig som värderar ledigheten högt är ju det rena lyxen.
 
Annars har det varit mycket chill. Sommaren är här nu och det är ju då bara hur skönt som helst att bara hänga med folk man gillar och chilla liksom.
 
Idag har jag börjat igen kan man säga. Jag har ju inte kört ett löppass sen i höstas. Men idag var det dags och nu ska jag fan bara köra på hela sommaren. Jag rivstartade med nästan 12 km löpning nu på morgonen.
 
 
Jag vet naturligtvis att jag börjar på tok för hårt. Jag var ju ganska slut redan efter 6 km. Men jag ville ändå testa lite var gränserna går. Jag kommer nog ändåköra på med detta varvet. Jag tog mig ju runt idag i alla fall. Jag ska fan inte gnöla och gnälla mer nu. Jag ska bara köra löpning hela sommaren, flera dagar i veckan och jag ska aldrig ge upp.
 
Jag är så nöjd och stolt nu att jag har börjat nu igen. Gymmet orkar jag ju inte med just nu, för min del är pingisen slut för säsongen och jag har tröttnat på mesiga promenader och powerwalks. Men jag måste ju röra mig och hålla igång på något sätt. Den senaste tiden har det ju variit för lite röra på sig och för mycket sitta, äta skitmat, festande och gnöl och gnäll över hur jobbigt det är att träna. Idag har jag tagit ett litet steg till ett bättre liv med mycket mer träning. Jag tänker inte ge mig nu när jag nu fick en så bra start idag.
 
Jag hade mina nya fina lurar på mig. Så skönta att springa med hörlurar som sitter på öronen, istället för att ha proppar som man hela tiden får stoppa in i öronen eftersom dom hela tiden faller ur. Nu sitter lurarna där man sätter dom från början. Sen sitter dom där till slutet. Under hel rundan kunde jag vara grymt fokuserad på min löpning och samtidigt lyssna på den ena gamla hederliga sommarplågan efter den andra. Jag känner mig bara grymmast i hela världen nu. Jag vet naturligvis att jag inte är det, men jag tänker låta mig tro det i alla fall eftersom jag nu mår bra av det.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE