Måndag

Snart ska man börja en ny arbetsvecka. Jag känner mig inte så sugen på det för jag har så mycket grejer som jag känner att jag skulle vilja få fixat. När man måste jobba också så hinnar man ju av naturliga skäl inte greja lika mycket på sin fritid. Sen ska man inte säga att man får mer gjort bara för att man inte har jobb. Man slöar lätt till när man är mycket ledig. Man får sällan mer gjort bara för att man har mer tid. I mitt fall är det nog så att jag får lika mycket gjort, oavsett om jag är ledig eller jobbar med busskörning. .
 
Idag började jag dagen med att vara lite orolig. Jag snurrat lite med pengar den senaste tiden. Jag är glad över att jag har pengar att snurra med. Det kommer in rätt bra, och det har gjort så länge nu. Jag är glad för det, men när nånting krånglar då måste man backa lite och få stopp på sitt "cashflow". Jag hade några fakturor att betala och någon faktura som borde ha kommit nu  har jag ite fått än. Det gjorde mig lite orolig så jag fick sätta mig ner nu på morgonen och ringa lite och efter någon timme så hade jag fått fullständig ordning på allt.
 
Tanken var att jag direkt nu på morgonen skulle ta mig ut på en löprunda, men jag kände att jag måste först lösa de där med mina fakturor. Jag vill inte gå ut och springa med en klumb i magen liksom. När jag sen efter en timme kände att jag hade koll igen då tog jag mig ut på en liten runda. Det blev några km och nu känns allt bra denna måndag.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE