Torsdag ❤️

Hej!
 
Jag känner mig ganska pigg och fräsch idag. Det kanske är den senaste tidens fokuserade "powerwalks" som ändå gör någon nytta. Jag har varit ute på en pw idag också. Soligt och fint var det och allt kändes väldigt bra. 
 
 
 
 
 
Jag sitter just nu och skriver lite på självbiografin. Jag har haft lite svårt att komma loss igen efter mitt "megaskrivandet" förra veckan. Dessutom är det lätt att man nu börjar skriva om vissa berättelser utan att man tänker på det. Det har blivit ganska mycket material nu så jag tycker det är svårt att komma ihåg vad jag faktiskt redan har skrivit och inte. Jag går tillbaka och läser lite och efter det hittar jag en fortsättning som jag kan börja skriva lite på, och sen kör man fast igen och får gå tillbaka och läsa vad man tidigare har skrivit. Så håller det på lite fram och tillbaka nu. Jag vill hitta det där "flowet" i skrivandet som jag ett tag hade, men nu verkar ha tappat bort. 
 
Tänkte bara undra några saker också innan jag avslutar detta inlägget med en kram.
 
Jag fick en fråga igår som handlade om vad receptet är på makaroner och korv. Men hallå liksom. Finns det verkligen någon som kan laga sin mat själv som inte vet hur man lagar till maträtten makaroner och korv?? Eller missuppfattade jag kanske den frågan jag fick???
 

Anonym
03 March, kl. 15:47 | Blogg;

Ungefär hur många sidor har du skrivit på självbiografin nu?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE