Roligare än jag trodde.

 Jag satt upp i natt och jag kröp inte i säng förrän klockan 04:00 i morse. Jag har ju en deadline på några berättelser i min självbiografi och jag vill verkligen hinna klart de som jag har som mål at bli färdig med under denna söndag.
 
Jag skrev mycket om min pingis i natt och det var roligare än jag trodde att det skulle vara att skriva om. De finns ju saker med pingisen genom åren som inte alltid har varit så roliga att behöva få vara med om. Men när jag sitter och tänker tillbaka på grejer som har med min pingis att göra så landar jag alltid i att det just bara är pingis det handlar om. Det är inget direkt som är viktigt med det.  Det finns  värre saker som kan hända i livet  än att man tex råkar förlora en pingismatch som man verkligen hade velat vinna. Jag tycker liksom att när saker och ting bara handlar om ett rack och en liten boll och de problem som kan uppstå kring det där pingisbordet så behöver man inte bry sig om något annat än att man ska tycka att det är roligt att hålla på med det. Jag tycker att det är jätteroligt med pingis, och det räcker för mig liksom. Det är nog därför jag kan tycka att detta ändå är roligt att nu sitta skriva och berätta om i min självbiografi, även om allt inte alltid har varit så roligt med det heller. Men jag kan tycka att nästan ingenting spelar någon roll när det handlar om pingis, för det är ju just bara pingis. Tänk om man kunde ha samma känsla för allt annat i livet också. Fan vilken skön känsla man förmodligen skulle ha i kroppen då. Men det är ju svårt att ha den iställning till allting som man gör i livet. Riktigt så funkar jag ju inte som människa. 
 
Jag hoppas jag hinner färdigt mina berättelser innan min satta deadline. Jag hade inte suttit uppe i natt och skrivit om det just inte hade varit för att jag hade en deadline  på mina berättelser denna söndag. Jäklar vad effektivt det är att ha en deadline i sitt skrivande!! Man får gjort så jäkla mycket mer än vad man annars skulle ha fått. Det är riktigt coolt ju!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE