Onsdag ❤️

Det blir långa dagar nu. Jag går upp tidigt och sen grejar jag hela dagen fram till mitt i natten. Dessutom när det nu har blivit mitt natten så funderar jag på om jag ska göra något mer, som då kommer att hålla mig vaken hela natten. Känns lite sjukt att jag ens tänker en tanke på att göra något annat mitt i natten när jag har varit vaken sen 07:00 i morse. 
 
Jag började dagen med att gå ut på en "POWERWALK" Nu kör jag hårt igen med det. Jag var ute ganska länge för jag tog samtidigt lite bilder som jag ska använda till min självbiografi. Jag var hur svettig och varm som helst när jag kom hem igen. Riktigt bra ju!!! Det är också roligt att jag verkligen vill gå ut och röra på mig när jag vaknar på morgonen. Jag har faktiskt fått lite abstinens på detta med att ta mig ut och promenera. Har man lurarna i öronen också så kan man ju tex lyssna på Verkligheten i P3, samtidigt som man själv befinner sig ute i Verkligheten. 
 
 
 
 
Efter detta fick det ju bli lite mat. Jag fixade lite billigt och lättlagat ungkarls käk. Makaroner och korv. Nu ska jag bara säga det att det är inget fel på maträtten, makaroner och korv. Detta är något som jag tycker är jättegott. En annan "favvo" kan vara blodpudding, ägg och bacon. Bara så gott ju!! Men idag blev det alltså makaroner och korv.
 
 
 
Sen har jag jobbat idag också. Jag har bra arbetspass denna veckan, men det känns naturligtvis i kroppen när man grejar från tidig morgon till mitt i natten. Ska man tagga ner det där eller inte? Jag vill ju hinna med så mycket under en och samma dag, fast det kan ju bli för mycket också. 
 
Nu ska jag sova. Var rädda om er. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE