Vad ska jag göra idag?

Vad ska jag göra idag? Det är typ den första tanken jag får när jag vaknar på morgonen. Det kan vara så att jag tänker på någon läskig mardröm som jag precis har vaknat upp ifrån, men för det mesta tänker jag på vad jag ta tag i under den dagen som jag vaknar upp till.
 
Idag var det verkligen så att jag direkt började fundera över vad jag ska göra, innan det är dags att ta tag i dagens busskörning.
 
* Jag gick upp och satte mig med min telefon. Kollade lite olika sk sociala medier. De finns ju några som man kollar typ varje dag, flera gånger om dan.
 
* Betalade lite räkningar.
 
* Diskade
 
* Funderade på om jag behöver hanlda hem någon mat idag. Känner inte att jag behöver det.
 
* Funderade på om jag skulle gå ut och hämta min lunch senare idag eller om jag ska laga min mat idag också. Det blir nog att kjag lagar min mat. Gör för det mesta det nu.
 
* Funderade på om jag skulle ta en löprunda eller vila från det idag. Jag springer några gånger i veckan, men inte varje dag. Idag blir det inte någon löpning.
 
* Jag gick ut lite nu på morgonen. Postade ett brev och körde lite gröna soptunnor. Det är min vecka nu. Var sjätte vecka har jag ju soptunnor att köra  fram och tillbaka.
 
 
 
* Blogga vill man ju också göra.
 
 
 En grej som jag har i bakhuvudet typ var och varannan dag är att jag ska dra iväg till lite olika platser och ta en hel del bilder som jag sen ska lägga in i min självbiografi. Det där är något som ajg tror tar typ 2 dagar att göra. Jag tänker att jag ska ta tag i det där någon helg typ, men det har inte blivit av än. Får se när det blir. Det ligger ganska högt på min "lista" över saker som jag vill få gjort, typ nu. Det gäller bara att jag tar tag i det liksom. Jag sjkuter det framför mig hela tiden för jag tänker att det inte är så bråttom med den grejen. Jag har ju fortfarande mycket kvar att skriva liksom. Men det där med bilderna ligger där och "gnager" i bakhuvudet på mig. Jag borde väl snart ta tag i det där  så att jag kan släppa det och njuta mer av solen istället.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE